maras Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 jakie środki zastosować w zbożach ozimych w ochronie przed chwastami Quote
edek Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Ja wiosną stosuje Huzar Pack, środek działa na dwuliścienne i jednoliścienne chwasty, jesienią chyba też można go stosować... Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Na forum jest kilka podobnych tematów,możesz sobie o tym poczytać. Ja stosuję tylko środki i nawozu wysokiej klasy,kosztują nieco więcej,ale jestem zdania że warto. Quote
edek Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Wiosną mam zamiar zasiać mieszankę zbożową (jęczmień plus pszenica), czy w związku z tym będę mógł wykonywać oprysk preparatem Puma przeciw "głuchemu owsowi" ? Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Nie znam dokładnie tej mieszanki,najlepiej byłoby zapytać w sklepie. Myślę że nie będzie problemu,ale nie ma też co za dużo mieszać z nawozami. Quote
rolnik990 Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 jak kurwa masakra 320zl kombajn przy ropie 4.95w stycznu ropa ma dojsc do 7zl to kombajn ile bedzie kosztowal przelicz czy bedzie sie oplacalo LEPER MOWIL (strajk rolnika mowi o powodzeniu rolinika) dzialajmy Quote
edek Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Bez obaw w ten piątek Doniu ma ogłosić expose... - będzie lepiej :-D Quote
maras Posted November 22, 2011 Author Report Posted November 22, 2011 lepiej będzie tylko na górce jak cię szypą przyklepią pozdro Quote
Guest jarki Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Na forum jest kilka podobnych tematów' date='możesz sobie o tym poczytać. Ja stosuję tylko środki i nawozu wysokiej klasy,kosztują nieco więcej,ale jestem zdania że warto. [/quote']uporządkujcie to bo żeby coś znaleźć to bez opcji ''szukaj'' jest niemożliwe a jak przez ''szukaj'' to wyskakuje wszystko Quote
kamil_86 Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 opryskaj snajperem plus 10 gram glenu suoer rezultaty Quote
Recommended Posts