Witam. Czy ktoś kupywał krowy lub jałówki z BM Kobylin, jeśli tak to jaka jest ich jakość.Chodzi mi o wydajność i wygląd
Czy ktoś kupował krowy lub jałówki z BM Kobylin
Napisano 23 lipiec 2015 - 20:37
Napisano 09 luty 2017 - 18:57
Lepiej nie pakuj się w ten biznes mówią że jałówka będzie dawała 35litrów mleka a daje 20.Zgarniają 8000zł za nic miałem kupić od nich cielaki ale mam nową firmę ma na prawdę lepsze cielaki możesz wejść na stronę zodar.pl
Napisano 10 luty 2017 - 22:07
Zostawcie swój kontakt na farm-in. Innowacyjne rozwiązania dla Rolników zawodowych .
Napisano 13 luty 2017 - 11:24
35 litrów a 20 litrów to jednak spora różnica. Jeżeli tak jest jak kolega wyżej pisze, to też odpuściłbym sobie.
Napisano 13 luty 2017 - 15:28
Lepiej nie kupuj podobno czasem 2 miesiące czeka się na kartę pochodzenia.Lecz jak tak ci mocno zależy możesz kupić ale będziesz miał straty.Wejdź na you tube i wpisz Bm Kobylin mają filmy.Bardzo polecam firmę zodar.pl może mają drogie cielaki ale nie ma problemów z nimi.Chodzi ci o krowy jałówki czy cielaki.Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej o firmie Zodar lub Kobylin pisz podam ci ogłoszenie i strony tych firm
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: krowy, hodowla, krowy mleczne, mleko, producęci mleka, bydło
Porozmawiajmy o rolnictwie →
PRODUKCJA ZWIERZĘCA →
Aplikacja dla rolnikówNapisany przez Ocieflorek , 23 kwi 2024 aplikacja, rolnik, bydło, świnie i 6 więcej |
|
|
||
PRODUKCJA ZWIERZĘCA →
Preparaty dla drobiuNapisany przez Vitolium , 08 maj 2023 drób, kura, suplementy, witaminy i 6 więcej |
|
|
||
OGŁOSZENIA ROLNICZE →
Sklep intrnetowyNapisany przez koscik.edek , 27 gru 2020 sklep, nasiona rolnicze, roundap i 3 więcej |
|
|
||
PRODUKCJA ZWIERZĘCA →
Młóto dla krówNapisany przez Andrzej.B , 02 sty 2020 krowy, mleko, młóto |
|
|
||
OGŁOSZENIA ROLNICZE →
Młóto dla krówNapisany przez Andrzej.B , 02 sty 2020 krowa, krowy, mleko, młóto i 1 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych