Pocztus27 Posted July 23, 2015 Report Posted July 23, 2015 Witam. Czy ktoś kupywał krowy lub jałówki z BM Kobylin, jeśli tak to jaka jest ich jakość.Chodzi mi o wydajność i wygląd Quote
rolnik182 Posted February 9, 2017 Report Posted February 9, 2017 Lepiej nie pakuj się w ten biznes mówią że jałówka będzie dawała 35litrów mleka a daje 20.Zgarniają 8000zł za nic miałem kupić od nich cielaki ale mam nową firmę ma na prawdę lepsze cielaki możesz wejść na stronę zodar.pl Quote
farin Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 Zostawcie swój kontakt na farm-in. Innowacyjne rozwiązania dla Rolników zawodowych . Quote
Halifaxx Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 35 litrów a 20 litrów to jednak spora różnica. Jeżeli tak jest jak kolega wyżej pisze, to też odpuściłbym sobie. Quote
rolnik182 Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Lepiej nie kupuj podobno czasem 2 miesiące czeka się na kartę pochodzenia.Lecz jak tak ci mocno zależy możesz kupić ale będziesz miał straty.Wejdź na you tube i wpisz Bm Kobylin mają filmy.Bardzo polecam firmę zodar.pl może mają drogie cielaki ale nie ma problemów z nimi.Chodzi ci o krowy jałówki czy cielaki.Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej o firmie Zodar lub Kobylin pisz podam ci ogłoszenie i strony tych firm Quote
Recommended Posts