Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy ktoś kupował krowy lub jałówki z BM Kobylin

krowy hodowla krowy mleczne mleko producęci mleka bydło

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pocztus27

Pocztus27

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 23 lipiec 2015 - 20:37

Witam. Czy ktoś kupywał krowy lub jałówki z BM Kobylin, jeśli tak to jaka jest ich jakość.Chodzi mi o wydajność i wygląd

• 0

#2 rolnik182

rolnik182

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 56 postów

Napisano 09 luty 2017 - 18:57

Lepiej nie pakuj się w ten biznes mówią że jałówka będzie dawała 35litrów mleka a daje 20.Zgarniają 8000zł za nic miałem kupić od nich cielaki ale mam nową firmę ma na prawdę lepsze cielaki możesz wejść na stronę zodar.pl

• 0

#3 farin

farin

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów

Napisano 10 luty 2017 - 22:07

Zostawcie swój kontakt na farm-in. Innowacyjne rozwiązania dla Rolników zawodowych .

• 0

#4 Halifaxx

Halifaxx

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 179 postów

Napisano 13 luty 2017 - 11:24

35 litrów a 20 litrów to jednak spora różnica. Jeżeli tak jest jak kolega wyżej pisze, to też odpuściłbym sobie.

• 0

#5 rolnik182

rolnik182

Użytkownik

• Użytkownik
  • PipPip
  • 56 postów

Napisano 13 luty 2017 - 15:28

Lepiej nie kupuj podobno czasem 2 miesiące czeka się na kartę pochodzenia.Lecz jak tak ci mocno zależy możesz kupić ale będziesz miał straty.Wejdź na you tube i wpisz Bm Kobylin mają filmy.Bardzo polecam firmę zodar.pl może mają drogie cielaki ale nie ma problemów z nimi.Chodzi ci o krowy jałówki czy cielaki.Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej o firmie Zodar lub Kobylin pisz podam ci ogłoszenie i strony tych firm ;)

• 0

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: krowy, hodowla, krowy mleczne, mleko, producęci mleka, bydło

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych