Jaga Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 Sołtys Michał, przenosimy się do MIĘDZY NAMI ROLNIKAMI na Patrioci dla Polski. Quote
Vademecum Posted June 5, 2019 Report Posted June 5, 2019 wielkopowierzchniowce pomału sie zawijają, produkty rolne drożeją i tu już nie naszaleją.Zakłady mięsne kania pod ścianą, wczoraj pisali że z powodu drożejącego żywca a dziś piszą że setki milionów zł. zostało wyprowadzone przez zaprzyjaźnione firmy. Kolejna afera i jeszcze chcą układu. U mnie zwinęli intermarsche, nke wiadomo czy nie reaktywacja będzie bo budują brikomarsche. Sołtys Michał 1 Quote
Jaga Posted June 6, 2019 Report Posted June 6, 2019 Oddajemy temat DOPŁAT - DOPŁATOM. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Quote
Pan_Pszczelarz Posted July 5, 2020 Report Posted July 5, 2020 Czy ktoś orientuje się w tym czy istnieją jakiekolwiek dopłaty do roślin miododajnych? Z tego co słyszałem istnieją dopłaty do uprawy roślin pastewnych i „EFA1a - grunty ugorowane z roślinami miododajnymi (bogatymi w pyłek i nektar)”. Czy ktokolwiek orientuje się w tych tematach? Quote
Karla Posted January 26, 2021 Report Posted January 26, 2021 Można znaleźć w sieci portale, które pomagają w zbieraniu kapitału na nasze pomysły biznesowe. Często w ich skutecznej realizacji przeszkadza brak gotówki, więc warto wejść na stronę https://dotuje.pl/i zamieścić odpowiednie ogłoszenie. Nic to nie kosztuje, gdyż portal dotuje.pl nie pobiera żadnych prowizji oraz opłat ;D Quote
DuzyGrzegorz Posted January 26, 2021 Report Posted January 26, 2021 Czy ktoś orientuje się w tym czy istnieją jakiekolwiek dopłaty do roślin miododajnych? Z tego co słyszałem istnieją dopłaty do uprawy roślin pastewnych i „EFA1a - grunty ugorowane z roślinami miododajnymi (bogatymi w pyłek i nektar)”. Czy ktokolwiek orientuje się w tych tematach?W następnej perspektywie od 2023 roku w ramach "zazielenienia" i "zielonego ładu" będą takie dopłaty o ile zostaną umieszczone w "Plane strategicznym" O ile wiem związki pszczelarskie chcą aby takie dopłaty zostały tam umieszczone. W obecnej wersji planu przygotowanej przez poprzedniego Ministra nie ma mowy o takich dopłatach. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts