Jump to content

Recommended Posts

Posted
Mając tyle biegów jest w czym wybierać;-) ja tak robię w c355 że jak jadę karuzela do siana to włączam WOM na zależne i czwórkę i też szybko się kręci na 1200 obr. A propo mtz to jak działa WOM jest osobno załączany inaczej niż w c360 np.
Posted
ooo, całkiem inaczej. Bez użycia sprzęgła. Jest włączany poprzez dwie taśmy jedna napędza druga hamuje naprzemian. Nie jest to szczęśliwe rozwiązanie ale prez 15 lat tylko dokręcaem pręty regulacyjne
Posted
Ltz większa wersja t25 Władek z przodem i 4 cylindrowym silnikiem chłodzonym powietrzem, jedno ma fajne rewers, kiedyś sledzilem te ciągniki na Olx ale mało ich jest na rynku wtórnym może być problem ze zbyciem tego sprzętu
Posted

Właśnie wybrać sprzęt trzeba z głową żeby w razie czego można go było w miarę łatwo opchnac:-D a kupić takie cudo i się bujać niema sensu moim zdaniem,

Adam a co sobie upatrzyłes do oglądania?

Posted

Przeglądam mtz w wolnej chwili, w niedziele chce coś jechać obejrzeć i najlepiej kupić żeby przez zime przejrzeć i na wiosne mieć sprzęt gotowy do pracy.

Pieniądze mnie ograniczają, zebym miał w tej chwili ze 25 tyś to już by coś stało na podwórku.

Posted

Byłem wczoraj, na zdjęciach ładnie wyglądał .. w realu w sumie też .. Silnik wymyty pochodził ze 20 minut i zaczął się pocić cały, obciążników nie ma a handlarz opuścił 400zł... i nic więcej..

Szukam dalej.

.

• 1 year later...
Posted

Witam wrócę do tego wątku

mam pytanko co byście wybrali mtz z napędem w starej sportowej kabinie,

czy mtz bez napędu w dużej kabinie

z dwojga w planie będzie trzeba kupić kabine bądź napęd.