Marcin Ziółkowski Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Witam. Moim zdaniem warto cenzurować ogłoszenia na forum o kredytach ,gdyż jak już się przekonałem nie wszystkie są autentyczne. Nie będę się tu rozpisywał jednak jak moderatorzy zechcę więcej info oczywiście udostępnie. Quote
VoYtek8 Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Witam, jeśli możesz to jak najbardziej proszę o udostępnienie informacji które posiadasz, na pewno pomogą!Z weryfikacją autentyczności ogłoszeń to jest problem, ponieważ jest ich mnóstwo i weryfikowanie każdego to czasochłonne zajęcie, a na forum zostało już jedynie dwóch moderatorów. Pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ja dopisze od siebie,sprawdzić prawdziwość ogłoszenia przez załogę forum to mało realne, więc trzeba liczyć na własne wyczucie i kierować się własną intuicją podejmując współpracę z ogłoszeniodawcą,a każdego oszusta można opisać w jego poście z reklamą i może oszuści przestaną dodawać ogłoszenia czy reklamy. VoYtek8 1 Quote
Vademecum Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 taka antyreklama to mi się podoba bo pozostanie ......Jak ten sprzedawca kur nie polecany przez kolege Quote
Marcin Ziółkowski Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Dobry pomysł by opisać pod postem ,tak zrobie jutro bo dziś juz padam. Quote
Recommended Posts