krzychurolnik Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Witam. Mam problem ze światłami w c360 ponieważ na każdym stopniu w stacyjce mam tylko długie światła ale jeżeli włączy się podświetlanie zegara to na 2 stopniu świeci lewa lampa a na 3 prawa (z przodu) i długie gasną. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Quote
Stiven1983 Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Może stacyjka już wyrobiona?? Quote
krzychurolnik Posted September 22, 2015 Author Report Posted September 22, 2015 A i gdy włączę światła to lekko świeci kontrolka ładowania Quote
troszkin Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Tez miałem podobny problem Sprawdź czy jakiś kabel sie nie odłączył i nie robi zwarcia bo to wtedy powoduje tak zwana choinkę Quote
troszkin Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Aaa i jak włączasz światła i swieci kontrolka ładowania to 100% ze to stacyjka poprostu dopadła starość. Stacyjki nie sa drogie prosty montaż i powinno grać Quote
Vademecum Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Załuż nową i napisz czy działa, zwróć uwagę na przewody żeby czegoś nie pomylić. Ja wiosną wymieniłem na nową i są poprostu jaja ze wszystkim, od śwateł wyjmuje bezpiecznik bo świecą non stop. Prawdopodobnie jest źle złożona stacyjka ale nigdy niemam czasu ją rozkopać. Masakra kupujesz nowe i takie rzeczy sie dzieją .... Quote
Recommended Posts