bizonsuperzo56 Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 miszka a na jakim biegu orzesz ??? 2 biegu ? Quote
bizonsuperzo56 Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 miszka ile ha masz bo widzę ze 2 40stki masz a nie było by lepiej jednego ciągnika większego zamiast tych dwóch Quote
miszka Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 miszka a na jakim biegu orzesz ??? 2 biegu ?Na 2 biegu. Mam 9 ha ornego i myślałem o zamianie ciągników na jeden np mtz ale ziemię obrabiam razem ze szwagrem i jak robimy we dwóch to czasowo wychodzi i tak nieźle a i odnośnie zamiany ciągnika mamy trochę odmienne zdanie. Ja chętnie bym kupił coś większego i był niedaleko w dobrej cenie mtz ale szwagier ma trochę inne zdanie :-( Quote
bizonsuperzo56 Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Czarekmarek i jakie zakupiłeś opony do c360??? Quote
szuetan Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 to można zadzwonić gdzieś jak nie wiesz. ja też kiedyś nie wiedziałem jaka różnica a poszukałem po necie jakiegoś portalu z oponami rolniczymi bo samemu to nie do końca wiedziałem zadzwoniłem na taki portal znalazlem http://hurtopony.pl i tam mi powiedzieli. Do 2000 za komplet radialne no raczej nie dostaniesz ale diagonalne tańsze, takie nie drogie dobre to dobrej klasy ja mam farmking kupiłem i jestem zadowolony. Radialne to potrafią 2 razy droższe być pytanie czy to się opłaca. Quote
Recommended Posts