agroexpert Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Chcielibyśmy Państwu przedstawić owijarkę szeregową polskiej produkcji Satellite. Owijarka ta cechuje się dużą oszczędnościa folii (do 50%) oraz skutecznością zakiszania paszy co bezpośrednio przekłada się ja jakość. Zachęcamy do obejrzenia filmu Więcej informacji w filmie. Zapraszamy do kontaktu Quote
adam1208 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Ile już takich owijarek sprzedaliście ?? Quote
Robert ;-) Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Teraz duzi gospodarze przechodzą na kiszonke w pryzmach, to pewnie nie za wiele.... . Quote
agroexpert Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Robert1983 otóż wiele Być może duzi gospodarze przechodzą na kiszonkę w pryzmach lecz nie należy zapominać o tych średnich, a tych jest najwięcej. Zainteresowanie naszą owijarką jest bardzo duże gdyż w porównaniu z zagranicznymi owijarkami cena naszej jest konkurencyjnie niska, dlatego też "średni" rolnik może sobie na taką pozwolić. Quote
pablos Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Na folii oszczędność jest jednak jest sporo minusów , nie można tego spiętrzyć poza tym trzeba tachać bele w jedno miejsce , więksi gospodarze idą w innym kierunku kupują belarki z funkcją owijania i za jednym przejazdem mają gotowy balot i mogą go zabrać kiedy będzie więcej czasu . VoYtek8 1 Quote
rafaello3 Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Dokładnie ja też bym takiej owijarki nie kupił .Taka prasa z owijarką jednocześnie jest lepsza na moje ,a to dlatego ,że każdy balot jest owinięty osobno ,a tu z czoła latem ładnie się grzeje i wino gotowe . Quote
Recommended Posts