Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chcielibyśmy Państwu przedstawić owijarkę szeregową polskiej produkcji Satellite. Owijarka ta cechuje się dużą oszczędnościa folii (do 50%) oraz skutecznością zakiszania paszy co bezpośrednio przekłada się ja jakość. Zachęcamy do obejrzenia filmu

Więcej informacji w filmie. Zapraszamy do kontaktu

Posted

Robert1983 otóż wiele :) Być może duzi gospodarze przechodzą na kiszonkę w pryzmach lecz nie należy zapominać o tych średnich, a tych jest najwięcej. Zainteresowanie naszą owijarką jest bardzo duże gdyż w porównaniu z zagranicznymi owijarkami cena naszej jest konkurencyjnie niska, dlatego też "średni" rolnik może sobie na taką pozwolić. 

Posted

Na  folii  oszczędność  jest   jednak  jest  sporo  minusów , nie  można  tego   spiętrzyć  poza  tym   trzeba  tachać  bele  w  jedno  miejsce  , więksi  gospodarze   idą w innym  kierunku  kupują  belarki   z  funkcją  owijania  i  za  jednym   przejazdem   mają  gotowy  balot  i  mogą  go  zabrać  kiedy  będzie  więcej  czasu . 

Posted

Dokładnie ja też bym takiej owijarki nie kupił .Taka prasa z owijarką jednocześnie jest lepsza na moje ,a to dlatego ,że każdy balot jest owinięty osobno ,a tu z czoła latem ładnie się grzeje i wino gotowe .