Jump to content

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...
Posted

Ja to za stary akurat jestem, ale mysle że tutaj tez dobrze szukać skoro rolnika potrzebuje dziewczyna, na pewno na portalach randkowych też szukała. Życzę powodzenia!

Mój sąsiad 32 lata znalazł w ten sposób i w tamtym roku weselicho było!

• 7 months later...
Posted
a skąd jesteś :D ja ze śląskiego gospodarstwo nie duże przepisane na mnie 5 h ale jak po trzydziestce to raczej się nie załapie :P obejrzyj rolnik szuka żony albo chłopaki do wzięcia ;) może akurat kogoś ustrzelisz :P
Posted
Droga Dominiko ,ja nie wnikam w intencje ''założycielki tematu ''lecz nie sądzisz ,że to troche dziwne jest iż cały czas to samo pisze ??? .Na moje ,jak komuś zależy bardzo na czymś to napisze jak najwięcej ,a tu są jedynie znikome informacje pomijając ,że ''założycielka nie dodała zdjęcia ,a myślę ,że to też mogło by się przyczynić na jej sukces.Pozdrawiam .
Posted
no coż żonaty jestem i mieszczę się w przedziale wiekowym :) ale duży sukces osiągniesz pisząc coś o sobie i zamieszczając foto:) na pewno ktoś się znajdzie :) pozdrawiam i ja nawet poszukam bo mam kilku znajomych kawalerów hehehe ale zdjęcie ważne jest :)
  • 3 months later...
Posted

ogłoszenie nadal aktualne

ja panna mam 38 lat ,nie mam dzieci spokojna domatorka 170 cm szukam stałego zwiazku z bezdzietnym kawalerem 37-42 lata z kraju wsi zagranicy

chetnie z prawo jazdy:heart:

mój mail

limonka76@op.pl

• 10 months later...
  • 9 months later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...