rafaello3 Posted January 29, 2017 Report Posted January 29, 2017 szukam nadal Koleżanko zapisz się do programu Rolnik szuka żony .Lub napisz kogo szukasz ,a kto wie .Może ktoś Cię zaskoczy ciekawym listem . Quote
Jewhen Posted April 18, 2021 Report Posted April 18, 2021 Będziecie się smiali, ale to nie grzech. J Jestem Ukraińcem, ateistą, mieszkam i zarabiam w Polsce. Mam 50 lat. Wyglądam na 40. Znam kilka języków i mam kilka zawodów, w tym:*Biolog – ukończyłem uniwersytet w Odessie.*Menedżer ds. logistyki międzynarodowej i handlu mędzynarodowego – pracowałem przez kilka lat.*Tłumacz tekstów – pracowałem przez kilka lat zdalnie.*Operator i programista maszyn CNC (frezarki, tokarki etc.). Chcę;*Dostać obywatelstwo Rumunii – prawdopodonie będe miał za 1 rok, złożyłem wniosek, czekam na decyzję.*Dobrze zarobić w jednym z krajów Europy Zachodniej.*Stworzyć rodzinę z kobietą, która chciałaby urodzić dziecko.*Stworzyć gospodarstwo rolne na Południu Ukrainy. U nas za półroku zacznie działać rynek ziemi ornej. 1 ha będzie kosztował ok. 2000-2500 USD. Chciałbym poznać kobietę, która;*Jest ateistką,*Jest śmiałą, ale rozsądną osobą. Nie będę prosił o żadnej pomocy w prowadzeniu gospodarstwa.To wszystko brzmi wesoło, wiem o tym. Ale to szansa przeżyć jeszcze jedno życie. Do rzeczy, ja wyrosłem w Estonii. To kraj bogatszy od Polski. Ale ja nie chcę wróczyć do tamtąd. Jestem romantykiem. Ale zawsze sięgam celu, jeżeli to zależy tylko ode mnie. Z kobietą zawsze wszystko jest bardziej problematycznie, dlatego szukam takiej jak ja. J Quote
Recommended Posts