Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dzisiaj bardzo poprawił mi się humor, bo jesteśmy już na 11 miejscu w wyszukiwarce google pod hasłem "forum rolnicze". Wysiłki nie poszły na marne i może uzyskamy dzięki temu nowych użytkowników. ;););)
Posted
W sumie to chyba nikt tego do końca nie wie, oczywiście oprócz google. Algorytm tej wyszukiwarki jest bardzo mocno strzeżony! Napewno najważniejsza jest popularność strony czyli generowany przez nią ruch. A reszta to już należy do mnie :D
Posted
Nie wiem czy mi się przewidziało ale dziś po wpisaniu "forum rolnicze" w google wyświetliliśmy sie na pierwszym miejscu?? Czy ktoś moze to sprawdzić i napisać czy to prawda??
Posted

No chyba coś ci się przewidziało :P

Ja wpisałem i jesteśmy JUŻ na dziesiątym miejscu :) a to dopiero początek.Jeszcze trochę i będziemy w pierwszej trójce a kto wie...może i na pierwszym miejscu :)

Posted
Mam niezbyt dobre wieści, mianowicie spadlismy na 3 stronę. Niestety nie wiem dlaczego i chyba nie obędzie się bez skorzystania z usług firm pozycjonujących :(
Posted
Niby tak jest i bardzo mnie to cieszy ale jak widac dla google to nie wystarcza. Myśle, że na to mają wpływ unikalne wejścia a ich generowaliśmy dużo więcej jak wysyłałem pewnie świetnie wam znane wiadomości na naszej-klasie. Przestałem to robic bo już niektórzy nieźle się wpieniali:) (sorry) Trzeba szukac innych sposobów...
  • 1 month later...
  • 5 months later...