Witam,
jeśli byłby ktoś zainteresowany tanim rozwiązaniem z grzaniem się zboża w silosie to wykonuje termometr czteropunktowy jeśli ktoś ma pytania to zapraszam.
Napisano 17 październik 2015 - 13:24
Witam,
jeśli byłby ktoś zainteresowany tanim rozwiązaniem z grzaniem się zboża w silosie to wykonuje termometr czteropunktowy jeśli ktoś ma pytania to zapraszam.
Napisano 17 październik 2015 - 13:45
Napisano 17 październik 2015 - 14:12
Nie rozwiązuje problemu grzania się zboża masz rację, ale rozwiązuje problem nieświadomości temperatury jakie panują w danym czasie w silosie, a jak znamy temperaturę to możemy działać (dmuchać) Wtedy oszczędzamy na kasie bo jeśli dmuchamy na czuja a jest to nie potrzebne to pieniądze za prąd idą w błoto.
Napisano 17 październik 2015 - 15:11
Napisano 18 październik 2015 - 10:16
Wielu tu ma problem z czytaniem i pisaniem z logiką. Jeśli Twoje usługi są jak ten pierwszy wpis to ja dziękuje uprzejmie.
Ależ ty mądry, zgadza się może źle to ująłem ale ty jako stary wyjadacz na forum powinieneś pomóc nowemu, ale nie lepiej zgnoić. Ah ta mentalność ludzka.
Napisano 18 październik 2015 - 10:54
Napisano 18 październik 2015 - 11:33
Ja się nie denerwuje, dołączyłem do forum aby właśnie pomóc innym, bo oryginalne rozwiązania kosztują krocie przy tym co ja zastosowałem i chcę się podzielić z innymi tą wiedzą.
Porozmawiajmy o rolnictwie →
OGŁOSZENIA ROLNICZE →
System do monitorowania temperatury i wilgotnościNapisany przez blulog_asia , 21 lip 2015 temperatura, wilgotność i 5 więcej |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych