farmer.piotr Posted October 28, 2015 Report Posted October 28, 2015 WitajciePlanuję zakup nowych opon do widłaka. Jakie są waszym zdaniem najlepsze? Dużo słyszałem o Prestige Tyres, że są bardzo solidne i nie drogie. Macie zdanie na ten temat? Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Także spotkałem się z opinią,że te opony są solidne i dobrej jakości,,tylko warto sprecyzować budżet jaki posiadasz na ten cel,wtedy będziemy mogli doradzić również kilka innych marek. Quote
MarcinKrzyszczak Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 w farmking są opony do maszyn rolniczych, moze warto tam coś zdziałac, sporo osob kupuje tam ogólnie opony z tego co się naczytałem wczoraj. Poza tym wydaje mi się, ze indyjskie są lepsze niż chińskie, nie uważacie ? Quote
Vademecum Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 ale bywaj jeszcze lepsze niż skośne. Quote
marek_56 Posted April 19, 2016 Report Posted April 19, 2016 Jak ktoś chciałby kupić opony do wózków widłowych produkowane nadal w europie, to firma Continental ma takie w ofercie. Firma Continental produkuje opony do wózków widłowych pneumatyczne i superelastyczne. To zdecydowanie najlepsza jakość opon do widlaków.Można je kupić w sklepie internetowym z oponami do wózków www.opony-market.pl.Opony z azji nie zawsze oznaczają kiepską jakość. Są marki azjatyckie, które się dobrze sprawdzają. Oczywiście te najtańsze nigdy nie będą długo pracować na wózku. Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted April 25, 2016 Report Posted April 25, 2016 Generalnie warto szukać nie tylko samych opon ale i również pozostałych artykułów do rolnictwa w dobrych sklepach internetowych gdzie mamy niższe ceny i szeroki asortyment,wystarczy tylko wybrać ten godny zaufania sklep i na pewno nie będziemy rozczarowani:) Quote
Recommended Posts