studentka ogrodnictwa Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Witam wszystkich użytkowników!jestem studentką III roku ogrodnictwa i mam do wykonania projekt organizacji procesu produkcyjnego ziemniaka na frytki(biznes plan). Moja prośba jest następująca jest wśród Was osoba, która mogła by udostępnić swój biznesplan? Byłaby to dla mnie wielka pomoc, bo miała bym wzór. uprzedzam też ze wszystkie dane tam zawarte nie będą wykorzystywane przez osoby trzecie byłyby tylko do wglądu własnego.Z góry dziękuję!!! mój adres e-mail johnny_8@o2.pl Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 Jeżeli ktoś na forum ma taki biznesplan to z pewnością Ci go udostępni,ale może być ciężko... Spróbuj wymyślić coś sama. Quote
studentka ogrodnictwa Posted October 27, 2011 Author Report Posted October 27, 2011 mam już ułożoną sporą jego część, chodzi mi głownie o to żebym mogła go porównać z innym w 100% poprawnym biznesplanem. Quote
Recommended Posts