edek Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Jakiej muzyki słuchacie? może ktoś poda jakieś ciekawe "nuty"...? :-)C-Bool : 'House Baby'Armin Van Buren : 'Sail'. Quote
grzegorz764 Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Dlaczego wszyscy rolnicy musza słuchać disco polo albo jakieś beznadziejne techno? Ja osobiscie słucham rocka. nie ma to jak stare dobre brzmienie. Polecam Red Hot Chili Peppers Quote
edek Posted November 20, 2011 Author Report Posted November 20, 2011 ... jak już gadamy o rocku to ja ostatnio w aucie słucham Eski Rock na 107,4 FM Quote
Ojciec Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Eminem: [video=youtube] ( moja ulubiona)[video=youtube] (strasznie słaba jakość dźwięku ale ze słowami osobiście wolę oryginały [video=youtube] ( tutaj macie bardzo fajny dźwięk) youtube.com/watch?v=RQ9_TKayu9s&feature=related ( także fajna polecam) 50 Cent. Ogólnie: Hip Hop, Rap, czasami techno. Quote
Ojciec Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Montujesz sprzęt grający dobrej jakości nie mówię tutaj o mocnym basie tylko o porządnych głośnikach i każda muzyka będzie ładnie brzmiała nawet przy pracy i uszy twoje nie ucierpią tak jak przy jakimś rzępoleniu . Quote
Recommended Posts