Jump to content

Recommended Posts

Posted

Łapać to dziadostwo i palić żywcem na kupie !! To nie są ludzie, tylko normalne nieroby i kombinatorzy !! Znajomi siedzą w UK, gadali że na 100 ciapatych pracuje maksymalnie trzech, reszta kombinuje, żyją z socjalu itp. i żyją lepiej niż Polacy którzy zapierdzielają po kilkanaście godzin dziennie.

Posted
Myślę że Polskie służby specjalne nie są przygotowane na taką możliwość, znając życie jak wyleci w powietrze jakiś supermarket to politycy przejrza na oczy,a służby specjalne obudza się z ręką w nocniku.
Posted
Adam na prawdę ciekawy ten artykuł, Niemcy i reszta dogaduje się między sobą, wole stać na granicy aby wyjechać, niż ma być w Polsce nie wiadomo ile tego motlochu islamskiego.jesli ktoś chce może mnie nazwać islamofobem ale mnie to nie obchodzi, takie mam zdanie,zapanował bym na statek i poszli
Posted

Polska póki co jest zbyt biedna aby uchodźcy w ogóle o niej pomyśleli na poważnie. Wszyscy Ci których każą nam przyjąć tak naprawdę nie chcą u nas być. Po atakach na szczęście coraz mniej głosów słychać, że powinniśmy ich przyjąć i bardzo dobrze! Nie znam nikogo kto by tego chciał.

Posted

Wczoraj   oglądałem  reportaż    o   uchodżcach   którzy   koczują    w  portowym   mieście   Kale   bród  smród  i    samowolka    czują   się  całkowicie   bezkarni policja    boi  się   patrolować   tamte okolice   gniotą  się   w  byle    jakich    namiotach   ,  rzucają  czym  się  da aby  zatrzymać  tiry   i  koniecznie  chcą   się  dostać  do  Anglii  .to   Francja  też  im  nie   odpowiada  ??

Posted

Skrzyczycie mnie zaraz ale ja jestem pacyfistą:) Tułałem się trochę na emigracji i znam to życie :) Zostaje mi tylko współczuć tym którzy ruszyli w daleką drogę szukając lepszego bytu. Ci ludzie niczym się nie różnią od tych co pojechali na dawny zachód za chlebem. Nie widząc w kraju perspektyw dla siebie ruszają za granice w poszukiwaniu "eldorado". Niestety zderzenie z rzeczywistością bywa okrutne i wtedy rodzą się fanatycy którzy potem wysadzają niewinnych ludzi. 

To choroba naszych czasów , pokazać innym że żyje się ponad stan, a rozczarowania budzą frustrację.

Nie życzę źle tym ludziom ale i też nie jestem żeby finansować im wakacje w europie. Pracujesz to żyjesz i mieszkasz, w przeciwnym wypadku won z kraju:)

• 1 month later...
Posted

To że przez Polskę to nie wiem ale że będzie ich więcej to pewne, Merkel z zdrajca Tuskiem mogą tak wykombinować że puszcza ich przez inne kraje a potem zamkną swoje granice i motloch zostaje w tych krajach, źle to widzę oglądając filmiki na YouTube co oni wyprawiają we frakcji i Niemczech to zakrawa o wojnę a telewizja milczy tego w publicznej niemieckiej telewizji nie zobaczy.

a że napływ imigrantów to sprawa polityczna nie trzeba być geniuszem to wiadomo od początku tej inwazji

Posted

Jest dość sporo różnych artykułów na temat tego robactwa i co ono wyprawia i na moje oko to każdemu rdzennemu obywatelowi powinno dać sie pozwolenie na broń i po niedługim czasie pozbylibyśmy sie tego robactwa z europy  :) 

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Ktoś porównał islamistów do Polaków. Błąd. Wszyscy moi znajomi którzy wyjechali za granicę pracują i nie pobierają żadnych zasiłków. Żaden z nich również nie próbuje wprowadzić swojej wiary i zasad do kraju w którym mieszka.

Posted

Dokładnie kolego ja idziesz między wrony kraczesz jak i one, mamy przykład wietnamczykow oni nie czekają na manne z nieba tylko handlują czym się da butami skarpetkami, a czarnuchy liczą na drapane i rozrabiaja nie samowicie! !!

Polacy jak nie chcieli pracować w Niemczech w latach 80 czy 90 to dostali kopa i do domu, a teraz niemcy sami ściągają kij na siebie i resztę Europy

• 4 weeks later...
Posted

nie rozumiem jak można być człowiekiem typu Petru Kopacz Merkel i ta przydupaska petrusa która nie wiem jak sie nazywa. zachowują się jak by byli ślepi i głusi. Pałować i gazować ciapatych. Kukiz zbiera podpisy na referendum ws uchodzciów, zobaczymy co z tego będzie.

Ostatnio w TVP był wywiad z wolontariuszką która ze łzami w oczach opowiadała o biednych dzieciach uchodzców które topią się w morzu i taki obraz idzie w Polske, szkoda że nikt się jej nie spytał o to co zrobili biedni uchodzcy w Kolonii. Lepeiji ch nie wpuscić i mieć spokój niż wpuscić i liczyć na spokój