shogun80 Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 Koledzy mam problem! Mam kosiarke j.w i potrzebuje zdjac beben z uwagi na jego degradacje oraz dokrecic albo wymienic uchwyt na noze. Z odkreceniem talerza dolnego nie ma problemu ale potem juz jest bo za chiny ludowe nie moge zdjac lozyska - do tego nie pasuja zadne sciagacze - chyba ze nigdzie nie widze takich coby dopasowac. Nie chce rozbierac tego od gory bo potem moge miec problemy ze zlozeniem. Czy ktos z was remontowal takie cus i jak to rozebrac zeby dokrecic chwytaki bez zbednej pracy. Wydaje mi sie ze najlepiej byloby zaczac od dolu ale to lozysko:-( Quote
Vademecum Posted November 25, 2015 Report Posted November 25, 2015 zdaje się że musisz wszystko spróć, ale niech ktoś obeznany to potwierdzi. Ja zmoją nie poradziłem i na wszelki wypadek sprzedałem za grosze , obawiałem się że sie coś sypnie przy rozbiórce.... Quote
Recommended Posts