Kuki Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Witam, od nie dawna borykam sie z problemem rewersu w moim Case, otóż podczas wieczornej orki, pracowałem na pełnym oświetleniu ciągnika, w pewnym momencie ciągnik szarpnał i zaczeły sie problemy bo kiedy załącze "halogeny" ciągnik nie reaguje na jazde w tył po prostu sie zatrzymuje...Co może być przyczyną? Jak to naprawić? Quote
izydor6280 Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 domyślam się że rewers elektro-hydrauliczny, na początek sprawdź alternator i akku, bo według mnie masz problemy z prądem Quote
Kuki Posted November 27, 2015 Author Report Posted November 27, 2015 W sumie akumulator to mam nowy więc odpada.Jutro spróbuje sprawdzić alternator i napisze.Dzięki za zainteresowanie, Pozdrawiam. Quote
Vademecum Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 akumlator nowy to nie wszystko, są jeszcze przewody, masa i pare ciekawostek "rudego" Quote
Recommended Posts