Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nie śmieszna tylko tragiczna:-( z miesiąc temu były po 3.30 teraz nie wiem nie pytałem się ostatnio, najciekawsze że są u mnie tacy co trzymają jeszcze po kilkanaście sztuk(to i tak duże ilości ) nie wiem jak na tym wychodzą, nawet prosieta kupują.
Posted

Kupują i trzymają bo po pierwsze prosiak zawsze był w obejsciu, po drugie ziemniaki i ziarno mają się zmarnować. 

Takie podejście ma jeszcze wielu gospodarzy. Takimi tekstami byłem zasypywany nie raz i nie dwa :) Uśmiechałem się tylko z politowaniem na te słowa. 

Posted
Ja wywiozłem 4200 kg starego jęczmienia ozimego na pelet i pójdzie do elektrowni na prąd. Bo świń nie mam, a był tak cieńki, że wstyd to gdzieś oferować.... no i sporo stokłosy bo bym skompostował, nie przezimował i tak sie wyleczyłem z jęczmienia ozimego...
Posted

to jest kolego na drodze DK 43 Wieluń - Częstochowa jakieś 15 Km od Częstochowy w strone Wielunia 

no popatrz,to ja przez 10 lat 4 razy w miesiącu jeździłem przez Twoją miejscowość autobusem jako kierowca relacji Konin-Katowice-pozdrawiam

Posted

ja przed samymi świętami sprzedałem 10szt troche były przerośniete jak stwierdził odbiorca bo miały po ok 135kg  czekałem aż zdrożeją i nie potrzebnie ale zapłacił tak jak mówił po 3,40zł ... do innego co dzwoniłem dawał 3,20 zł ...

Posted
Za taką kasę można poszaleć:-( mi mi się wydaje że to poniżej kosztów produkcji, sam trzymam tylko dla siebie (kupiłem 3 sztuki za 450 plus na granulki wydałem juz 250 zła gdzie jeszcze żeby urosły wyjdą mnie spoko kasy, i co mil bym je sprzedać po 3,30) szkoda słów
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

koleżko kolejarzu trollem jesteś ty !!! jak pisze ze u nas po tyle płacą to płacą!!!  prywaciarz skupuje u nas świnie na  własne przeroby !!! ma kilka swoich sklepów mięsnych ..!!! wiec gościu jak gówno wiesz to się nie udzielaj !!!! nie dawno około pół roku temu płacił po prawie 5 zł !!!!  owszem też był czas co po 3.50 płacił ...