januszm1 Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Witam Chcialbym kupic kombajn tak do 30tys najlepiej jakis fortschritt 512 lub 514 ewentualnie jakis deutz fahr Jestem z woj mazowieckiego Czy znacie jakies dobre komisy lub osoby co maja na sprzedaz w.w kombajny w dobrym stanie? Bede wdzieczny Quote
edek Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Z tego co ja słyszałem to dobry jest ten model E 514... Quote
januszm1 Posted November 1, 2011 Author Report Posted November 1, 2011 wlasnie tak slyszalem i z tego co pisza w necie o fortschmitach dlatego mysle o takim Jezdzilem po paru komisach kolo ciechanowa ale tam to maja maszyny z pokrzyw juz powyciagane a cenia ze ho ho Quote
Kowalik Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Ja bym polecił poszukac starszego rocznika class dominator, za cenę 30 000zł napewno rocznik będzie poniżej 1990 ale sa to naprawde dobre kombajny. Quote
januszm1 Posted November 1, 2011 Author Report Posted November 1, 2011 zwruce tez na ten typ uwage tylko ze z forstajem mialem juz troche do czynienia dlatego najpierw takiego chcialem poszukac Sa teraz jakies na allegro ale na zdjeciu to wszystko ladne Trzeba przejechac sie i obejrzec Quote
Recommended Posts