Mars9 Posted December 12, 2015 Report Posted December 12, 2015 Kupię cały autobus lub części. Na podwórkach rolników można jeszcze znaleźć jakieś resztki zakopane w ziemi do połowy. Stan zupełnie mi obojętny. Jeśli masz coś takiego lub wiesz, gdzie jest, daj mi znać. Spróbuję przywrócić go do stanu sprzed lat. Quote
lottomito Posted December 12, 2015 Report Posted December 12, 2015 Taki autobus widziałem w miejscowości Strachówka. To przy drodze krajowej nr 50. Mińsk mazowiecki-Ostrów Mazowiecka. Quote
adam1208 Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Napisz do mnie na priv to dam Ci namiar. Mazowieckie Quote
Robert ;-) Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Strachowka też Mazowieckie ;-) w sumie mam niedaleko, a kolega jechał nie tak dawno temu jakiś miesiąc, więc pewnie jeszcze wrasta w ziemię u mnie w okolicy nie ma takich zabytków ostatniego ogórka widziałem kilka lat temu. Quote
Mars9 Posted December 19, 2015 Author Report Posted December 19, 2015 Duży Robert sprawdził - dziękuję Niestety nie jest na sprzedaż. Zatem głoszenie nadal aktualne. Może jakieś graty, ktoś ma do tego autobusu ? Może jakiś gołębnik zrobiony czy kanciapa. Kupię Quote
Vademecum Posted December 19, 2015 Report Posted December 19, 2015 początek lat 2000 złom tak płacił, że ciężko będzie znalźć gołębnik z autobusu... Quote
Recommended Posts