xmichax Posted December 20, 2015 Report Posted December 20, 2015 Witam , od dłuższego czasu zastanawiam sie nad zakupem jakiegos rozdrabniacza gałęzi , czytałem wiele wypowiedzi na innych forach , ale dalej nie jestem zdecydowany . Najchetniej kupiłbym stiler bx42 , ale chciałbym sie dowiedziec jak sie sprawdza w praktyce , prosze o wasza wypowiedz w tym temacie Takze prosze o wasze propozycje wydajnych rębakow do 5 tys zł . Quote
lottomito Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Powiem tak maszyna jak maszyna. Nie mam go ale nosiłem się z zamiarem kupna tej maszyny. Niestety termin dostawy różni się bardzo od tych co piszą na aukcjach. Ostatecznie kupiłem podobną konstrukcję ale w komisie "japończyków" i jestem zadowolony. Powiem więcej moja maszyna ma napęd przez pasy klinowe więc sprzęgło traktora nie cierpi kiedy maszyna się zapcha. A zdarzyło mi się to już parę razy a maszyna jeszcze roku u mnie nie jest. Quote
kubusjettaII Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 też coraz częściej spoglądam na ten model bo noszę się z zamiarem kupna... Quote
Recommended Posts