Jump to content

Recommended Posts

Posted

Szanowni Rolnicy,

mieszkam w Gdańsku i chciałbym zmienić zawód. Dotychczas głównie zajmowałem się pracą biurową a mianowicie sprzedażą i marketingiem. Głównie w turystyce, więc mógłbym być pomocny w agrobiznesie. Chciałbym pracować na gospodarstwie, zarabiać na chleb rękoma. Chcę odpocząć już od miasta. Mam 29 lat. Nie pije alkoholu, nie palę, jestem uczciwy, gotowy na ciężką pracę. 

Zainteresowane osoby proszę o kontakt. 

Posted

nie zdołowali,przecież wszystkim wam wiadomo że bez dodatkowych dochodów tacy rolnicy do 10 ha to tylko garba na plecach mogą się dorobić,Robert młody a już go plecy bolą, a co ja mam powiedzieć (66)-pozdrawiam was i życzę dobrego wypoczynku i smacznego drinka w święta.

Posted

Ciężka praca za,biórkiem niema nic wspólnego z ciężką albo lekką pracą w rolnictwie. W rolnictwie siedzisz w papierach, udowadniasz swoje racje urzędasom i latasz z łopatą czy widłami. Grzebiesz w maszymach często czyniąc cuda. Jesteś sobie szefem, menadżerem, czy robotnikiem a nawet prawnikiem i lekarzem.

A jeszcze zapomniałem o budowlance :)

Posted

A ja powiem tak pracowałem dwa lata za biurkiem i szybko tam nie wrócę:) Teraz to mnie trafia jak mam poprowadzić brygadę i  tylko kartę godzinową wypisać:) Po tych dwóch latach mam dosyć papierologii