troszkin Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 Z okazji zbliżających sie swiat Bożego Narodzenie wszystkim forumowiczom chciałbym złożyć najszczersze życzenia zeby te święta były spędzone w gronie najbliższych. Zdrowych i wesołych swiat więcej sukcesów w rolnictwie. Tego wam życzy Kamil ,,tu możecie wstawiać swoje życzenia dla innych" Pozdrawiam Robert ;-), Vademecum, henryk and 1 other 4 Quote
Robert ;-) Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 Wszystkiego najlepszego, smacznej wigili, przede wszystkim zdrowych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia oraz nowego roku, oby był lepszy niż ten kończący się. Vademecum, henryk and Tofik 3 Quote
VoYtek8 Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 Ja ze swojej strony życzę wszystkim użytkownikom oraz gościom naszego forum zdrowych, spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia, w cieple rodzinnej atmosfery. Pozdrawiam Vademecum, Tofik, henryk and 1 other 4 Quote
henryk Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 również przyłączam się do życzeń ,oby nam wszystkim dobrze się działo się ,niech jak najprędzej podwyższą ,,kwotę wolną od podatku''to będę miał 100zł więcej na miesiąc-pozdrawiam Vademecum, Robert ;-) and Tofik 3 Quote
henryk Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 panowie może mi ktoś wyjaśnić,kiedyś jak zrobiłem błąd to wciskałem ,,edytuj'' poprawiałem i post wchodził od nowa teraz nie mam tej opcji a jeśli się ukaże napis edytuj to po wciśnięciu wychodzi napis,, nie masz uprawnień'' i słowo edytuj znika Quote
Tofik Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 To ja może tak Idą święta, widać gości ... Wydłub z karpia wszystkie ości Powyjadaj z barszczu uszy A gdy Cię za bardzo suszy Siądź wygodnie z flachą wina I obejrzyj dziś Kevina. Wszystkiego Najlepszego i spełnienia marzeń życzy Sławek z rodziną Pozdrawiam Ps.hehe Henryku skoro obiecali to pewnie i podniosą henryk, Vademecum and Robert ;-) 3 Quote
Vademecum Posted December 24, 2015 Report Posted December 24, 2015 przyłączam się do tej jatki życzeniowej wszystkiego najlepszego.Robert , gorzej już nie będzie . Przynajmniej ja jestem takiej myśli. Henryk, jest ta opcja tylko przez kilka minut, ja jeśli dużo pisałem też przeczytałem taką informacje i pisanina poszła w buty tam gdzie pisze post po poście to mnie wywaliło z edycji celem uzupełnienia czy poprawienia wypowiedzi opcja jest tylko , że czas poprawy czy uzupełnienia jest krutki .Najlepszego świętowania życze wam.Ja mam szpital w domu, ale ciesze sie że w domu a nie szpitalu zanosiło sie...... Quote
kubusjettaII Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 również wszystkim użytkownikom i gościom życzę zdrowych i spokojnych świąt spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze... Quote
adam1208 Posted December 26, 2015 Report Posted December 26, 2015 Wszystkim forumowiczom i ich rodzinom życzę zdrowia przede wszystkim i szczęśliwego roku 2016 ! Quote
Recommended Posts