Jump to content

Recommended Posts

Posted
uffff, poszedłem do garażu i . Do 6, 354.4 uszczelki firmy glaser a do 3.152 tedelpol. (mf 255) możesz znajść w necie, ja kupiłem w agromat - kraków, Co do korbanka to konkretne i pewnie tańsze części są J.A. Gąska gotkowice - wysyłają.
Posted
Moim zdaniem ten pierwszy. Nie wiadomow jakim stanie jest silnik ale skoro nie pracował w polu to jest dobry i nie "wytłuczony" stan wizualny jest bardzo dobry i mocy tez ma sporo :D jedź obejrzeć to dowiesz się więcej niż ze zdjęć :D
Posted
silnik to jest pikuś, istotna jest skrzynia most zwolnice hydraulika. Tu do naprawy niema co kupować bo byle naprawe trza liczyć w tysiącach. Case nie cieszy sie szczególnie dobrą opinią, zorientuj się czy masz w okolicy mechanika albo serwis do tej marki i z tymi ludźmi pogadaj.
Posted
A ja przypomnę żeby nie mieszać tematów w jednym wątku, tylko szukać podobnego albo założyć nowy, wtedy będzie w miarę porządek na forum i każdemu będzie łatwiej znaleźć informacje jakie go interesują.
Posted

z naprawami raczej by nie było problemu wujka mam mechanika i sam troche kumam co i jak. i w okolicy też są warsztaty  kture zajmują sie naprawami generalnymi i poszczególnych części regeneracja głowic, osi itd, z ustawianiem pomp i wtrysków tez nie ma problemu.

• 3 weeks later...