LatentPony Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 SPRZEDAM SILNY PASTUCH! Mam do sprzedania nowy, nigdy nie wyciągany z pudełka pastuch na bydło, dziki, jelenie i żubry.Jest to model UBIson ES15000Energia wejściowa: 25 JuliMaksymalna energia impulsu: 15 000 mJ Cena sklepowa 1689 zł. Moja cena to 1300 zł. CENA DO DUŻEJ NEGOCJACJI! ZALEŻY MI NA JAK NAJSZYBSZEJ SPRZEDAŻY! Quote
Kropacz Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ale ten pastuch jest słaby, kolega ma i strasznie narzeka, bo kupił zapłacił 1700zł a tu wtopa bardzo słaby nie wiele rózni się mocą od zwykłego pastucha za 200zł dla krów. Sam dotykałem i tylko lekko smyra po rękach. Quote
Kropacz Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ale ten pastuch jest słaby, kolega ma i strasznie narzeka, bo kupił zapłacił 1700zł a tu wtopa bardzo słaby nie wiele rózni się mocą od zwykłego pastucha za 200zł dla krów. Sam dotykałem i tylko lekko smyra po rękach. Quote
LatentPony Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Dziękuję za anty reklamę. Naprawdę obyłoby się bez. Nie do mnie takie uwagi, ale do producenta. Pastuch jest nadal aktualny. Nie wypowiem się na jego temat, ponieważ jest nowy, nigdy nie używany. PozdrawiamKaja Quote
skc Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Dziękuję za anty reklamę. Naprawdę obyłoby się bez. Nie do mnie takie uwagi' date=' ale do producenta. Pastuch jest nadal aktualny. Nie wypowiem się na jego temat, ponieważ jest nowy, nigdy nie używany. PozdrawiamKaja[/quote'] Czy oferta jest nadal aktualna? Jak jest cena ostateczna? Quote
Recommended Posts