Jump to content

Recommended Posts

Posted

SPRZEDAM SILNY PASTUCH!

Mam do sprzedania nowy, nigdy nie wyciągany z pudełka pastuch na bydło, dziki, jelenie i żubry.

Jest to model UBIson ES15000

Energia wejściowa: 25 Juli

Maksymalna energia impulsu: 15 000 mJ

Cena sklepowa 1689 zł. Moja cena to 1300 zł.

CENA DO DUŻEJ NEGOCJACJI! ZALEŻY MI NA JAK NAJSZYBSZEJ SPRZEDAŻY!

Posted
Ale ten pastuch jest słaby, kolega ma i strasznie narzeka, bo kupił zapłacił 1700zł a tu wtopa bardzo słaby nie wiele rózni się mocą od zwykłego pastucha za 200zł dla krów. Sam dotykałem i tylko lekko smyra po rękach.
Posted
Ale ten pastuch jest słaby, kolega ma i strasznie narzeka, bo kupił zapłacił 1700zł a tu wtopa bardzo słaby nie wiele rózni się mocą od zwykłego pastucha za 200zł dla krów. Sam dotykałem i tylko lekko smyra po rękach.
Posted

Dziękuję za anty reklamę. Naprawdę obyłoby się bez. Nie do mnie takie uwagi, ale do producenta.

Pastuch jest nadal aktualny. Nie wypowiem się na jego temat, ponieważ jest nowy, nigdy nie używany.

Pozdrawiam

Kaja

• 1 year later...
Posted

Dziękuję za anty reklamę. Naprawdę obyłoby się bez. Nie do mnie takie uwagi' date=' ale do producenta.

Pastuch jest nadal aktualny. Nie wypowiem się na jego temat, ponieważ jest nowy, nigdy nie używany.

Pozdrawiam

Kaja

[/quote']

Czy oferta jest nadal aktualna? Jak jest cena ostateczna?