Jump to content

Recommended Posts

Posted

z tego co się orjentuje to serwis mf-a najbliżej jest chyba w Krakowie ale nawet nie jestem w 100% pewny czy jest :/. A mccormick masz jakieś informacje o tym ciągniku? Rozglądałem się za classem ale do 70 tys w tym zakresie mocy nic nie znalazłem :( a reno niezbyt mi sie podobają :/

Posted

dobra firma,ale co do modelu to nic ci nie powiem. Reno też mi sie nie podoba ale wiele opini słyszałem pozytywnych więc nie patrzyłbym na to czy sie podoba czy nie. A i cenowo jest ciekawy, reno. Nie słyszałem o żadnym konkretnym serwisie w krakowie :)

wia lan ma serwis w tarnowie a to 100 km na wschód od krakowa i na śląsku są serwisy. Świerkot ? cllas i inne.

Mc cormik to casse dla mnie nie ciakawa sprawa ale ciągniki mają ładne co nie przekłada się na ekonomie :)

Posted

Kupując   używany   ciągnik   nie   ważne  jakiej   marki   trzeba  się  liczyć  z   kosztem   na  remont  ja  przerabiałem  już  ten  temat    ile  by  nie   dołożył  to   zawsze  było  coś  do  zrobienia  ,  kupując   ciągnik   zwracaj    uwagę   przede   wszystkim  na  stan  techniczny   bo  co  z  tego  że  będzie   to  np JD  jak  będzie  zajechany   na  amen  . 

• 2 weeks later...
Posted

siema. ja mam renie 8514tx i jestem z niej bardzo zadowolony silnik mwm przez 5 lat wymieniłem tylko uszczelkę pod głowicą i krzyżak w kole z przodu... mam tez zetora 7211 i pali tyle co on a nawet mniej a ma coś koło 80km silnik 4 cyl bez turbo... także polecam