Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oczywiście, Waryński nadal produkuje rozdzielacze hydrauliczne do Ostrówka.

W ofercie nie posiadamy rozdzielaczy 3-sekcyjnych sterowanych 1 dźwignią.
Mamy rozdzielacze hydrauliczne Waryński - 3-sekcyjne sterowane: dźwigniami (oddzielna na każdą sekcję) lub na linki (3 linki).
Alternatywnie można zamontować joystick z 1 przyciskiem elektrycznym, który sterować będzie 3 odbiornikami. W takim przypadku trzeba jednak zastosować:
- Rozdzielacz hydrauliczny Waryński dwu-sekcyjny sterowany joystickiem,
- Elektrozawór 6/2 (Dzielnik),
- Linki (na kulkę lub widełki) - 2 sztuki,
- Joystick (na kulkę lub widełki),
Do jednej sekcji rozdzielacza podłączamy elektrozawór, który przekierowuje strumień oleju na 1 lub 2 odbiornik (za pomocą joysticka góra/dół: sterujemy odbiornikiem wciskając przycisk - 1 odbiornik; bez przycisku góra/dół - 2 odbiornik). 3 odbiornikiem również sterujemy joystickiem (lewo/prawo).

Posted
Wszystko pięknie tylko cena rozdzielacz dwu sekcykny przystosowany na linki koszt około 350zl sam yojstik kosztuje 250 linka 50 zł sztuka dzielnik pewnie ze 300 a tak kupuje się rozdzielacz trzy sekcykny za 300 parę złotych i po problemie, jeśli już yojstik to na linki z zawleczkami,
Posted

Ja   mam  u  siebie  rozdzielacz  trzy  sekcyjny  [jedna  dżwignia  na  sekcję ]  ,  chciałem   przerobić  na     joistyck   ale  przyzwyczaiłem  się  do  zwykłego  rozdzielacza  bałem  się   że  jeżeli  rozdzielacz  w  kabinie  to  będą  przecieki  i  kupa  syfu  ale  nie  jest  żle  po  8  latach  pracy  tylko   delikatne  pocenie .