tomecki696969 Posted January 24, 2016 Author Report Posted January 24, 2016 Muszę jechać do tego dealera i się zapytać ile to może kosztować pewnie i tak ale nie potrzebuje 4 ciągnika tym bardziej że w kubocie komfort jazdy jest bardzo dobry wątpię że za 20 tysięcy kupie ciągnik z takim komfortem Quote
miszka Posted September 9, 2019 Report Posted September 9, 2019 Cześć,Podepnę się do tematu z moim pytaniem :-) Mam obecnie w przyczepie opony 8.25 R20 i niestety dwie z nich są w bardzo złym stanie.Udało mi się pozyskać praktycznie za darmo opony które trochę leżały, są w bardzo dobrym stanie i nie były używane ale o rozmiarze 7.50 R20.Jeżeli w obu przypadkach jest R20 to na felge będą pasowały i pytanie czy pomimo, że będą trochę węższe i trochę ciężej będą szły po polu to czy są jakieś przeciwwskazania aby je założyć? Quote
izydor6280 Posted September 9, 2019 Report Posted September 9, 2019 poza tym że są zleżałe i pewnie strzelą szybciej niż te co obecnie masz nie ma większych przeciwwskazań Quote
Vademecum Posted September 9, 2019 Report Posted September 9, 2019 będą pasować, problem może być czy wytrzymają cokolwiek. Quote
miszka Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 Dzięki za odpowiedzi. Spróbuję jedną założyć i zobaczę jak będzie się sprawować. Quote
Vademecum Posted September 10, 2019 Report Posted September 10, 2019 sam mam z 8 takich kół i nie wiem co z nich będzie Quote
Recommended Posts