bizonsuperzo56 Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Witam wszystkich na forum mam do was pytanie który waszym zdaniem jest kombajn wydajniejszy Bizon ZO56 czy Forschritt E512 ?? Quote
adam1208 Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Już nie mogłeś tego pytania zadać w poprzednim swoim wątku tylko zaśmiecasz forum ?? bizonsuperzo56 1 Quote
Robert ;-) Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Ciekawe czy chce kupić, czy tylko potwierdza swoje przypuszczenia? Quote
Vademecum Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Mnie to sie nawet nie chce o bizonie pisać, katastrofa i tyle, jedni piszą dokładny przegląd inni wymiana wszystkich łożysk przed sezonem. Są kombajny gdzie przegląd nie wiąże sie z wymianą wszystkiego!!!! jak ktoś chwali bizona to znaczy , że nie miał do czynienia z inną, lepszą maszyną !!!!! tak jak kiedyś chwalili 126p ci którzy nie jechali golfem czy passatem. to tak w wielkim uproszczeniu. Jak sie niema albo niestać tego co dobre to sie chwali to co sie ma .Nikt nie jest wstanie przekonać tych co mają lepsze do gorszego. bizonsuperzo56 and henryk 1 1 Quote
Robert ;-) Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Kiedyś i ten i ten był dobry, teraz aby kosic trzeba trafić niewytluczony kombajn, potem solidny przegląd plus wymiana tego co słabe, i w pole;-)ale co rok i tak trzeba go prześwietlic , ojciec w PGR miał nowy kombajn bizon zo56,kosil nim w miarę bez awarii 8 lat, (u nas żniwa trwały 2miesiace PGR miał mało 120 ha ale po ludziach robili usługi,), potem albo wymiana wszystkich łożysk i podzespołów na których widać zużycie, albo tak jak u nich non stop awarie i naprawy w polu, ja szczerze jak bym teraz kupował, pochylił bym się nad forszajem ale E514C to już są fajne maszyny. Quote
bizonsuperzo56 Posted January 29, 2016 Author Report Posted January 29, 2016 adamie1208 nie czepiaj sie od tego forum jest by pytania dawać !!!!!! Quote
adam1208 Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Nie czepiam się, Ale nie musisz zakładać kilku tematów jak już założyłeś jeden o bizonie, nie potrzeba tu robić śmietnika bizonsuperzo56 and Robert ;-) 1 1 Quote
Recommended Posts