Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam :)

Mam  pytanie:co myślicie o  masce z tworzywa do C 360,czy lepiej wygląda oryginalna..Czy są jakieś problemy z zamontowaniem nowej kabiny,bo maska to chyba będzie pasować,ale z kabiną nie będzie tak łatwo?

Posted
Mi się bardziej podoba nowa z tworzywa(o gustach sie nie dyskutuje, każdy ma swój)myślę że do nowej nie powinno być problemu z założeniem, wiem jedno do czeskiej z rur nie pasuje, dla pewności zadzwoń do sprzedawcy maski i będzie wiadomo co i jak
Posted

zawsze myślałem że plastykowe to będzie ciszej,przy zakładaniu wspomagania korzystając że kolumna kier. i stara deska rozdzielcza była wywalona założyłem nowy pulpit(plastyk,tworzywo z włókien szklanych) na zegary z przodu kierownicy żeby było więcej miejsca do nóg,pulpit ten ładnie leży na zbiorniku i łączy się ładnie z maską ale wtedy dopiero zaczął się hałas,podkładałem ,gumy ,plastyki a mimo wszystko wibracje przy ok.1200obr./min. były przeraźliwe,przy 2000 było o niebo ciszej,aż się wkurwiłem i przestrzeń pomiędzy zbiornikiem a pulpitem ok.2cm wypełniłem pianką montażową,teraz idzie radia słuchać ale początki były trudne a kto nie wytrwały to po prostu szkoda gadać....pozdrawiam,oczywiście c-360,wiem że nowe plastykowe od Naglaka z Koźmina pasują bez niczego bo ma mój sąsiad w swojej 360-ce,kabinę pulpit i maskę koszt chyba za komplet ok 7500

Posted

Według mnie lepiej wygada oryginalna.

wygląd to nie wszystko, dostęp do silnika jest beznadziejny, nową otwierasz do przodu i masz wszystko jak na dłoni

z tymi kabinami różnie bywa, słyszałem że przy tańszych nie pasujące otwory to normalna rzecz

Posted

wygląd to nie wszystko, dostęp do silnika jest beznadziejny, nową otwierasz do przodu i masz wszystko jak na dłoni

z tymi kabinami różnie bywa, słyszałem że przy tańszych nie pasujące otwory to normalna rzecz

to znaczy,że tej tańszej kabiny nie ma co kupować czy coś można poprzerabiać