Kamilc-360 Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Po pierwsze chciałbym was zaprosić do odwiedzenia tej strony www.tractormania.pli prosić abyście polajkowali Jej fanpage na FB TRACTORmaniaA po drugie zapytać co sądzicie o kobietach na polu? Wiecie jazda traktorem te sprawy, nadają się? Ja uważam że tak! Quote
Robert ;-) Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Zapodaj linki będzie łatwiej a dziewczyny no pewnie że się nadają, do cięższych prac nie, ale jazda ciągnikiem czy kombajnem to już spoko;-) Quote
Vademecum Posted February 13, 2016 Report Posted February 13, 2016 powinno się przekuć ten tekst na kobiety do garów !!! Może i ciekawie to wygląda i brzmi, ale na dłuższą mete to porażka, i pomijam tu fakty zdrowotne. Quote
Kamilc-360 Posted February 13, 2016 Author Report Posted February 13, 2016 Macie linka do strony: http://tractormania.pl/ I do FB: https://www.facebook.com/blog.TRACTORmania/?fref=ts A Ty Vademecum nie przesadzaj, kobitki mogą robić to samo co my, a tekst "do garów" jest trochę szowinistyczny :-) Quote
lottomito Posted February 13, 2016 Report Posted February 13, 2016 Każdy ma jakieś zdolności:) Jeden facet jeździ jakby walczył z pojazdem a dla drugiego pojazd jest jakby drugą skórą. Tak samo ma się sprawa z kobietami. Byłem zmuszony skorzystać z usług kolei regionalnych i z Katowic miałem komunikację zastępczą. Autokar prowadziła bardzo ładna pani którą jakbym spotkał na ulicy to kierowca autobusu byłby ostatnim zawodem jaki przyszedł by mi na myśl przy obstawianiu czym się zajmuje. Jechało mi się tak wygodnie jakby ten autobus pływał. Suma sumarum jeżeli kobieta potrafi i sprawia jej to radość to czemu nie. Dzisiaj nowoczesne sprzęty obsługuje się jednym paluszkiem. Ulven and Robert ;-) 2 Quote
henryk Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 u nas się dziwią jak dziś widzą panią za kierownicą autobusu,ludzie ja w latach 1978-79 pracowałem na budowie elektrowni JENSCHWALDE w dawnym NRD,na budowe wożono nas autobusami IKARUS i jakież było nasze zdziwienie bo 80% kierowców to były śliczne młode dziewczyny-pozdrawiam Quote
ania1983 Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 E tam, od razu szowinistyczny...Popieram Vademecum Baby do garów i do ogródka warzywnego i niech chłopom obiad szykują. A nie na traktory. Chłop przychodzi głodny z pola i nie ma co zjeść. Do czego to dochodzi. Ja raczej z tych młodych jeszcze, bo coś tam po 30, ale wkurza mnie jak baby się pchają do chłopskiej roboty, a tej babskiej nie ma komu robić. Miałam napisać więcej, ale skasowałam Quote
ali Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Baby do garów i do ogródka warzywnego i niech chłopom obiad szykują. A nie na traktory. Chłop przychodzi głodny z pola i nie ma co zjeść. Do czego to dochodzi.zgoda , jesli sieje się zboże czy inne pierdoły, ale co jak trzeba zebrać i przygotować np. warzywka na sprzedaż, chłop w jednego może się co najwyżej zes.....ać. Każdy w gospodarstwie ma swoje obowiązki , a niektóre trzeba robić wspólnie. Quote
ali Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 Sąsiadka jak trzeba to zaorze , zasieje opryska i jak trzeba to sprasuje siano , ospy narobi, ale cóż jak chłop du..a Quote
adamus Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 Co myślę? czemu nie, jeżeli tylko potrafi i to lubi (znam takie panie) to dlaczego nie. Każdy może robić na co tylko ma ochotę. Cóż, kobiety też mogą wsiadać na traktory kto im zabroni . Robert ;-) 1 Quote
julia92 Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Witam, jeśli jest potrzeba, to wskoczę na traktor i zrobię co trzeba. Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts