Jump to content

Recommended Posts

Posted

Po pierwsze chciałbym was zaprosić do odwiedzenia tej strony www.tractormania.pl

i prosić abyście polajkowali Jej fanpage na FB TRACTORmania

A po drugie zapytać co sądzicie o kobietach na polu? Wiecie jazda traktorem te sprawy, nadają się? Ja uważam że tak!

Posted

Każdy ma jakieś zdolności:) Jeden facet jeździ jakby walczył z pojazdem a dla drugiego pojazd jest jakby drugą skórą. Tak samo ma się sprawa z kobietami. Byłem zmuszony skorzystać z usług kolei regionalnych i z Katowic miałem komunikację zastępczą. Autokar prowadziła bardzo ładna pani którą jakbym spotkał na ulicy to kierowca autobusu byłby ostatnim zawodem jaki przyszedł by mi na myśl przy obstawianiu czym się zajmuje. Jechało mi się tak wygodnie jakby ten autobus pływał.

Suma sumarum jeżeli kobieta potrafi i sprawia jej to radość to czemu nie. Dzisiaj nowoczesne sprzęty obsługuje się jednym paluszkiem. 

Posted

u nas się dziwią jak dziś widzą panią za kierownicą autobusu,ludzie ja w latach 1978-79 pracowałem na budowie elektrowni JENSCHWALDE  w dawnym NRD,na budowe  wożono nas autobusami IKARUS i jakież było nasze zdziwienie bo 80% kierowców to były śliczne młode dziewczyny-pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

E tam, od razu szowinistyczny...Popieram Vademecum ;) Baby do garów i do ogródka warzywnego i niech chłopom obiad szykują. A nie na traktory. Chłop przychodzi głodny z pola i nie ma co zjeść. Do czego to dochodzi. Ja raczej z tych młodych jeszcze, bo coś tam po 30, ale wkurza mnie jak baby się pchają do chłopskiej roboty, a tej babskiej nie ma komu robić.

Miałam napisać więcej, ale skasowałam :P

Posted

Baby do garów i do ogródka warzywnego i niech chłopom obiad szykują. A nie na traktory. Chłop przychodzi głodny z pola i nie ma co zjeść. Do czego to dochodzi.

zgoda , jesli sieje się zboże czy inne pierdoły, ale co jak trzeba zebrać i przygotować np. warzywka na sprzedaż, chłop w jednego może się co najwyżej zes.....ać. Każdy w gospodarstwie ma swoje obowiązki , a niektóre trzeba robić wspólnie.