Jump to content

CO WYBRAĆ ZETORA 6711 CZY C360 ??

Recommended Posts

Posted

skoro masz duży ciągnik to jednak nie ma sensu pchać się w ciężką serię, choć i taka 385 na wąskim kole nie byłaby złym rozwiązaniem  ;)

do ładowacza idealnym rozwiązaniem byłoby coś z rewersem, ale za 10-15tys. raczej takiego nie znajdziesz

Guest bizonsuperzo56
Posted

ten zetor ma 65 km a c360 52 km ....c360 daje rade bez problemu w kostce wiec ten zetor będzie jeszcze lepiej chodził 

Guest bizonsuperzo56
Posted

mój budżet na ciągnik pośredni  jest max 15tyś wiec myślę ze taki zetor to nie jest najgorszy pomysł 

Posted

jak ma zdrowy motor i inne podzespoły to można go brać pod uwagę , sprzydały by się jeszcze obciążniki na koła i tylny zaczep

Guest bizonsuperzo56
Posted

zgadza  się szkoda ze własnie nie maja na kołach chociaż 

Posted
Obciążniki na tylne koła o których pisałem wcześniej to podstawa do tura ja mam pełen zestaw od c360 a jak wziąłem dobre widły obornika z pryzmy na miekkim podłożu tylne koła się ślizgaja:-( jak kolega ma więcej ciągników to ok, ja nie mogę założyć balastu bo mam jeden.
Guest bizonsuperzo56
Posted

obciążniki by się dokupiło i po sprawie 

Guest bizonsuperzo56
Posted

FINAŁ  poszukiwań ciągnika kupiłem ZETORA 6711 W BDB STANIE ZA 13500 :) od rolnika :) 

Guest bizonsuperzo56
Posted

OKEY jak będę miał jakąś chwile czasu wolnego to foto zrobię i dodam :) teraz to szykuje maszyny do sezonu wiosennego trzeba przejrzeć to i owo a tu przede mną 40ha do obsiania zbóż jarych :) i na  oziminy trzeba niedługo nawozy szykować na rozsianie a mam 55ha prawie :)