Jump to content

Sprzedam trochę rzeczy!! od żarn do ładowacza do obornika naprawde tanio!!

Recommended Posts

Posted

Witam mam do sprzedania Ładowacz do obornika więcej informacji, kontakt, cena

W aukcji zapomniałem dopisać ze w zestawie są również widły, cena bardzo niska gdyż pilnie potrzebuje pieniędzy a jest mi to zbędne.

Mam jeszcze na sprzedaż sieczkarnie cena 450zł do negocjacji , posiadam również na sprzedaż drewnienie koła do wozu konnego cena 400zł za kpl do negocjacji (możliwość sprzedaży pojedynczo), mam jeszcze żarna w bdb stanie cena 350zł, jak ktoś jeszcze coś innego potrzebuje proszę pisać na gg lub email bo możliwe ze o czymś zapomniałem, istnieje możliwość sprzedaży na części zdj żarn i kół od wozy narazie nie mam gdyz są na drugim gospodarstwie 40Km ode mnie a zdj sieczkarni porobię na dniach.

Sieczkarnia i ładowacz do oglądnięcia w woj podkarpackim w miejscowości Lipiny, a żarna i koła w woj małopolskim w miejscowości Szerzyny po wcześniejszym kontakcie ze mną.

Więcej informacji na gg 36998534 lub email donek104@interia.pl

Ceny podlegają dużej negocjacji!!!

UWAGA!

Na nr telefonu podany w aukcji proszę dzwonić tylko odnośnie ładowacz gdyż podany jest do ojca a pisać do mnie na gg lub email można pisać o wszytko!!

• 3 weeks later...
  • 1 month later...