adipu93 Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Cześć wszystkim!Mój problem polega na tym, że chciałem zrobić światła w przyczepce kupiłem kabel 5 żyłowy zamocowałem do wtyczki końcówki kabli odpowiednio tak jak powinno być wpiąłem do gniazda w ciągniku sprawdziłem napięcie w gnieździe wszystko było ok. I teraz najlepsze poszedłem na koniec przyczepki zobaczyć czy jest tam również napięcie w tych kabla a tam nic jakieś 0.01v nie wiem dlaczego tak jest kabel jest nowy niema opcji, że jest gdzieś przerwany podpowiedzcie coś z góry dziękuje Quote
Robert ;-) Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Odłącz gniazdo i sprawdź sam przewód czy wszystkie żyły są ok Quote
massay1 Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Jeśli na wszystkich żarówkach w lampie masz takie niskie napięcie to masa słaba. Sprawdź czy w ogóle jest wpięta w gniazdku. Quote
adipu93 Posted February 25, 2016 Author Report Posted February 25, 2016 Dzięki za podpowiedzi masa prawie sie nie trzymała a poza tym gniazdo od środka w fatalnym stanie Sprawa rozwiązana Quote
Recommended Posts