Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jeżeli  nie  kupisz  ty  to  zrobi  to    jakiś  handlarz    maszyna  tak  czy  siak   zostanie    sprzedana  ja  gdybym  miał  okazję    licytowałbym  .

Posted

Nie do końca się mogę zgodzić z Waszymi wypowiedziami.

Każdy Ty czy ja jak na coś potrzebujemy i chcemy to bierzemy kredyt - nikt nam nie wciska na siłę !

To tak jak byś pracował u pracodawcy który by nie płacił przez pół roku wynagrodzenia a Ty byś powiedział ok nie płac mi ja się cieszę że pracuję.

Jak osobiście bym licytował bo i tak ktoś to kupi ale nie Ty.

Prawda taka że co godne uwagi obstawione no chyba że maszyna niszowa i nie ma chętnych możesz tanio kupić.

Posted

Zakładamy czarny scenariusz, przed zakupem można podstawy sprawdzić przecież czy się mylę ?

Zawsze istnieje takie ryzyko ... czy jesteś pewien że jak kupujesz od osoby prywatnej to jest super ślicznie itp i nie natkniesz się na minę ?

Posted

Raczej nie zamierzam brać udziału w licytacjach komorniczych, bo to jednak jest takie żerowanie na cudzej krzywdzie. Dodatkowo cena wywołania to jedno, a cena za jaką się wylicytuje to zupełnie coś innego, okazyjnie to mogą kupić tylko wspólnicy komornika, jak wspominał Robert1983.