Vademecum Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 miesiąc prawie już stoji ogrodzenie. Wyszło 22 rolki siatki czyli jest około 1100 metrów ogrodzenia. Na tym koniec w tym roku.Koszt to 4 000 nie licząc roboty mojej bo za okorowanie zapłaciłem to czynność nie na moją cierpliwoś co nie znaczy, że z 10 sztuk nie obłupiłem. Quote
Majkaaa Posted June 29, 2016 Report Posted June 29, 2016 jak by nie patrzeć jakiś wydatek i robota, Oby to ogrodzenie chociaż na jakis czas pomogło. Od siebie pani Majka, proszę nie używać sygnatury jako miejsca na reklamę.moderator Quote
Vademecum Posted June 29, 2016 Report Posted June 29, 2016 Ta uwaga do mnie ? Prosze jaśniej bo nie rozumię Quote
Robert ;-) Posted June 29, 2016 Report Posted June 29, 2016 Jeśli o sygnature chodzi to do nowego użytkownika się tyczy. Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 Nie no ogrodzenie spokojnie pomoże,nie jest to coś co wykonujemy z myślą " na jakiś czas" a zdecydowanie dłużej,w przeciwnym razie szkoda naszej pracy,tym bardziej mając pole,działkę tuż przy lesie. Wiem jak uciążliwe jest karczowanie,ile wysiłku trzeba w to włożyć. Quote
Vademecum Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 Choruje na brak ładowarki typu fadroma albo Ł 34 wepchnął bym rezerwatom co im wyłazi na moje pola. Ostrówek słabo że radzi... Quote
Bogdan53 Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Panowie, a nie lepiej kupić jakiś środek np. animal stoper czy hukinol. Zapach jest bardzo mocny, więc jeżeli ktoś ma łąkę blisko domu to jest trochę nie przyjemne, ale za to działa. Albo zainwestować jakieś 850 zł w armatkę hukową i uzupełniać co jakiś czas butlę gazową. Quote
Vademecum Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 u mnie za armatke by zlinczowali. Rezerwaty przyrody Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 W takim razie kompletnie odpada, chociaż szczerze mówiąc to sam miałbym pewne obiekcje przeciw takim armatkom i profilaktyki. Podsyłam link do bardzo podobnego tematu i sposobach walki z dzikami: http://www.rolnik-forum.pl/topic/4265-jak-walczycie-z-dzikami/page-3 Quote
gregf Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Ciężko cokolwiek na nie poradzić. Ja już kilkakrotnie próbowałem i się nie udało :/ http://www.energym.com.pl/95-cennik okna aluminiowe kraków Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted November 28, 2016 Report Posted November 28, 2016 Ale czego dokładnie próbowałeś podczas walki z dzikami, chodzi o armatki ? Ja akurat póki co jeszcze ich nie stosowałem bo nie było takiej potrzeby i z tego co widzę to opinie na forum też są podzielone,chodzi chyba głównie o ekologię i zasadność takich preparatów. Quote
Recommended Posts