Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

jako, że jestem dosyć zielony w tym temacie postanowiłem poradzić się Was - ekspertów w tej dziedzinie. Otóż robiłem ostatnio porządku u siebie i dostrzegłem, że posiadam zupełnie dla mnie nie przydatne koła/opony rolnicze. W związku z tym uznałem, że postaram się je sprzedać i coś jeszcze na nich zarobić. Niestety jednak nie znam się na wycenie takiego rodzaju kół/opon. Wiem o nich niewiele, ponieważ były one przeznaczone pod próbę zbudowania ciągnika rolniczego przez mojego dziadka i ojca co już było dobrych paręnaście lat temu. Posiadam po 2 szt. każdej z 3 rodzajów kół/opon.

Pomógłby ktoś zorientować się w tej sprawie? Niżej załączam odnośnik do zdjęć. Jeśli potrzeba byłoby jeszcze jakichś - proszę pisać.

http://fotowrzut.pl/UUYE7ASE1R

Pozdrawiam!

Posted
Wystaw to na olx za felge policz 50 a za opony dodaj 30zl razem 80zl, może ktoś do kosa kupi, jak nie to po 60 spróbuj oddać za wiele nikt ci za to nie da, wiadomo opony stare a i felgi to już zabytek mało kto ma żuka czy nyse, ale próbuj zawsze lepiej coś, niż ma to leżeć w szopie
  • 1 year later...
Posted

Moim zdaniem, jeśli ma się dany model ciągnika, to można kupić takie używane, ale do nowych to lepiej zaopatrywać się w autoryzowanych punktach. Wydaje mi się, ze to sprzedawca powinien pokierować kupującego do odpowiedniego punktu. Ja np. opony zamawiam w sklepie Grasdorf. Możesz te swoje wystawić na jakimś portalu aukcyjnym lub ogłoszeniowym, za pewne jak dasz dobrą cenę, to jakoś je sprzedasz.