Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Posiadam TURa do Same Explorera 80 II ktory jest podłączony pod wyjścia hydrauliczne z tyłu. Zakupiłem juz rozdzielacz 3 sekcyjny 40l zapewne za mało, nie mogłem nigdzie znaleźć jaki jest wydatek pompy w tym modelu. Chciałem się dowiedzieć skąd wyprowadzić zasilanie do rozdzielacza 3 sek. i gdzie wprowadzić z niego powrót(w c330 sie udało^^) Poproszę o szybką odpowiedź w formie pisemnej jak i zdjęcia ponieważ już prawie wiosna i zależy mi na czasie. Z góry dziękuję

Posted
Znalazlem to samo. Nie umiem z tych tabel odczytac ile l/min potrafi przepompowac. A pierwszy link dotyczy nowych same ciechawe jak ze starszymi(1989r.) Rozdzielacz w moim jest na zewnatrz do hydrauliki zewnetrznej pomijając podnośnik bo od podnośnika jest wewnątrz. Do rozdzielacza dochodzą 3 metalowe rurki zapewne doplyw odplyw i..? Ostatnia rurka zatacza koło zreszta zrobie zdjęcie i wrzuce. Ale dzieki za odpowiedź jedyne forum gdzie ktokolwiek sie zainteresował.
Posted
Dziekuje bardzo. Czyli rozdzielacz 40l nie bedzie przeszkadzal. Tylko zastanawiam sie jak podlaczyc do niego zasilanie i powrot (Jednak bede go podlaczal w przyszly weekend)