edek Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Mam od wczoraj problem z C - 4011, wczoraj raz tak przygasł .... spadły obroty jakby się zadławił a dziś podczas różnych prac 5 razy mi zgasł...Domyślam się że to paliwo gdzieś nie dochodzi, po każdym zgaśnięciu podpompowałem pompką ręczną i jakoś zapalił lepiej lub gorzej... Przepatrzyłem filtry paliwa, przewody, oczka itp - wszystko okCo może to powodować ? Poza tym jeszcze zdarzy mu się czasem trudność z odpaleniem ale to już raczej problem elektryki Quote
Vademecum Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 tylko paliwo, kranik ? pompka zasilająca ? wpuść wiatru do zbiornika czy idzie lekko Quote
henryk Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 sprawdź nypel przed odstojnikiem ,kiedyś wszystko wymieniłem łącznie z nową pompką i nic na koncu odkręciłem nypel a w nim bezbarwne świństwo jakby jakiś sylikon,wydłubałem śrubokrętem i od razu wszystko zagrało-pozdrawiam Robert ;-) 1 Quote
edek Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Sprawdzałem nypel, jest ok.A wiatru jeszcze nie wpuszczałem .. Quote
Stiven1983 Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 A może woda w układzie?Nie kopci na biało? Quote
Recommended Posts