edek Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Mam od wczoraj problem z C - 4011, wczoraj raz tak przygasł .... spadły obroty jakby się zadławił a dziś podczas różnych prac 5 razy mi zgasł...Domyślam się że to paliwo gdzieś nie dochodzi, po każdym zgaśnięciu podpompowałem pompką ręczną i jakoś zapalił lepiej lub gorzej... Przepatrzyłem filtry paliwa, przewody, oczka itp - wszystko okCo może to powodować ? Poza tym jeszcze zdarzy mu się czasem trudność z odpaleniem ale to już raczej problem elektryki Quote
Vademecum Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 tylko paliwo, kranik ? pompka zasilająca ? wpuść wiatru do zbiornika czy idzie lekko Quote
henryk Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 sprawdź nypel przed odstojnikiem ,kiedyś wszystko wymieniłem łącznie z nową pompką i nic na koncu odkręciłem nypel a w nim bezbarwne świństwo jakby jakiś sylikon,wydłubałem śrubokrętem i od razu wszystko zagrało-pozdrawiam Robert ;-) 1 Quote
edek Posted March 22, 2016 Author Report Posted March 22, 2016 Sprawdzałem nypel, jest ok.A wiatru jeszcze nie wpuszczałem .. Quote
Stiven1983 Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 A może woda w układzie?Nie kopci na biało? Quote
Recommended Posts