Stiven1983 Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Zabrałem się za remont 60-tki pompa podnośnika blokada uszczelnienie ciągnika wymiana wszystkich olei przegląd hamulcy nowe błotniki i maska malowanie.No i pozbycie się kabiny Quote
Robert ;-) Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 No to trochę pracy cie czeka ją nie dawno robiłem parę rzeczy znajomemu, najgorzej jak idzie źle to wtedy męka.Wstaw fotki jakoś skończysz Quote
Vademecum Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 i ten ostatni element to najlepszy remont, ja też pozbyłem sie kabiny z mojego mf 255 , była z przyciemnianymi szybami i czasem nie było nawet widać znacznika przy sianiu zboża. Jak jest kilka ciągników to musi być jeden bez kabiny. Większa precyzja i lepiej widać co sie robi Quote
Stiven1983 Posted March 27, 2016 Author Report Posted March 27, 2016 Skrzynia robiona 5lat temu bardzo mało używany od tamtej pory pompa wtryskowa w zeszłym roku (wszystko cyka super) silnik oleju nie bierze więc zostały sprawy kosmetyczne. Nie mam zdjęć z początku prac i jak ciągnik wyglądał przed remontem bo zawsze zapominam ale muszę zrobić jak już jest rozebrany. Quote
Vademecum Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 No , ,,ja to mam pod górke z fotkami, tablet robi marnej jakości, a muj galaxy, staruszek nie jest w stanie przesłać zdjęcia.... Quote
Recommended Posts