Radoslaw123 Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 Witam panowie chciałbym zasięgnąć waszej opinii na temat ciągników TYM , ma ktoś ciągnik tej marki ? coś mozecie o nich powiedzieć ?dobry sprzęt ?czy słaby? awaryjność ?posiada ktoś takiego ? Quote
rafaello3 Posted March 31, 2016 Report Posted March 31, 2016 Słyszałem od sporej grupy ludzi ,że lepiej omijać ten wynalazek z daleka . Quote
adam1208 Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Nie wiem jak z większymi ciągnikami tej marki ale na przetwórni niedaleko mnie mają taki mały ciągnik TYM , jeźdżą z zamiatarką po placu a w zime odśnieżają, nic więcej ten ciągnik nie robi a na okrągło coś z nim się dzieje, już pierwszego roku więcej stał w serwisie niż robił. Quote
pawel7991 Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 Jakoś nie ufam TYM koreańskim wynalazkom, poza TYM nie są one w Polsce zbyt popularne dlatego w przypadku awarii może być problem ze znalezieniem części. Quote
Recommended Posts