opryski.com Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Jesteśmy częscią firmy AgroCENTRUM, powstałej w 2005 roku. Posiadamy w swojej ofercie szeroką paletę środków do produkcji rolnej. Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem wielu uznanych światowych koncernów. Chciałbym przedstawić Państwu ofertę naszego sklepu internetowego www.opryski.com Wszystkie produkty dostępne w serwisie posiadamy w magazynie. Możliwość negocjacji ceny. Pozdrawiam i zachęcam do kontaktu. Quote
Vademecum Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 ja już mam pełną chemię, płatność do końca roku, a nie już.... Quote
rafaello3 Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Dokładnie to samo u mnie też dają na płatność przedłużoną .Pod nosem mam sklep ze środkami to mimo wszystko wszyscy uciekają do firmy wspomnianej mimo ,że mieści się o 40 km dalej .Ale dowożą na miejsce jak się kupi za 200 zł wzwyż . Quote
Vademecum Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 ja wydaje z nasionami około 25 tysi. i mam wszystko na telefon w domu, doradcy na telefon, i szkolenia z autorytetemi ... Quote
Recommended Posts