troszkin Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 Witam was koledzy zastanawiam sie jakie odzywki można by było zastosować w zbożu. Głownie interesują mnie witaminki do stosowania opryskiem dolistnie.Ja stosuje mocznik + ekolist lub mocznik + ekolist + maximus 20-20-20Może macie jakieś sprawdzone preparatyZboże na które chciałbym zastosować to - owies + jęczmień - owies + pszenica Pozdrawiam Quote
Vademecum Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 mieszanki chcesz dokarmiać ? szkoda kasy, posiej sam jęczmień albo pszenice i dokarmiaj to , a nie owies. Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Też jestem zdania,że z owsem nie ma to za bardzo sensu,jeżeli już to polecam raczej samą pszenicę która możesz dokarmiać witaminkami. Quote
tomasz-d Posted October 30, 2016 Report Posted October 30, 2016 A może nawozy dolistne? Podobno dobrze działają i cenowo też nie wychodzi kosmicznie drogo http://www.ziarnpol.pl/pl/oferta/agro/nawozy/nawozy-dolistne.html Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted November 28, 2016 Report Posted November 28, 2016 A próbowałeś i masz w tej kwestii doświadczenie czy polecasz dla samego polecania? Bo jeżeli opcja nr 1 to postaraj się podać jak najwięcej szczegółów oraz czy faktycznie działa, bo pisaliśmy już powyżej co byłoby w tym przypadku zdecydowanie najlepsze. Quote
Recommended Posts