Jump to content

Recommended Posts

Posted
no też bym ze dwa sprzedał ale nie wiem które :) ale i tak udało mi sie coś wcisnąc w rozliczeniu :) mam ładnego paska z klimą w skórach i pełną elektryką vr6 zagazowany , nie chcesz kupić ?
Posted

nie wiem jak wy chcecie pogodzić wożenie w aucie środków do produkcji rolnej i np. spożywki, dzieci i gdzieś czasem wyjechać. jedno auto to syf i tyl, a te wymienione to przy wożeniu nawozu to i zawieszenie padnie i jak sie nawóz rozsypie, a z worka napewno coś wypadnie i korozja pewna.

Na gospodarstwo musi być auto dostawcze lub ciężarowe i osobowe..

Posted

Może też pomyśleć o np citroen berlingo peugeot partner fiat doblo albo Kangoo, pakowny a mały

Myślałem właśnie nad tym typem samochodu, wiem że niektóre kangoo albo doblo mają napęd 4x4 ale cena pewnie większa
  • 1 month later...
Posted

Moim zdaniem to nic innego jak tylko kwestia budżetu jaki posiadamy na zakup samochodu oraz to jakie roczne przebiegi pokonujemy,na tym podczas kupna należy się przede wszystkim skupić,a kupując używkę zawsze jest ta lekka "niepewność".

• 4 weeks later...
Posted

Ja mam asterke 2 z hakiem tak do brudnej pracy to sobie przyczepke podpinam i wszystko gra :) A większe ilości nawozu przywożą mi z hurtowni rolno-ogrodniczej wiec jakis wiekszych ciezarow nie woze. Oprócz tego wlasnie zakupilem sobie quada :D Nie powiem fajna sprawa jak chce szybko latem na pole wjechac, przyczepke tez podpinam. 

Na niedziele przesiadam sie juz w skorke :P