Tomcio Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Witam!Mam pytanie czy ktoś nie wie jak się nazywa ta część zaczepu zaznaczona na zdj ?Chodzi mi aby pasowała do przyczepy Hl 8011. Bo nie mogę znaleźć.Z góry dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam:) Quote
massay1 Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Tam jest jakaś tuleja w środku czy całą końcówkę potrzebujesz wspawać? Quote
Tomcio Posted April 19, 2016 Author Report Posted April 19, 2016 Tak całą chce wspawać ale chyba nie idzie tego kupić Quote
massay1 Posted April 20, 2016 Report Posted April 20, 2016 E to nie kombinuj. Sprawdz czy w środku jest tulejka i ją kup, sworzeń jeśli jest wyrąbany i do tulejki niech tokarz dorobi ci oko. Wspawasz nowe i tyle. Quote
Tomcio Posted April 23, 2016 Author Report Posted April 23, 2016 E to nie kombinuj. Sprawdz czy w środku jest tulejka i ją kup, sworzeń jeśli jest wyrąbany i do tulejki niech tokarz dorobi ci oko. Wspawasz nowe i tyle. Po przemyśleniu sprawy to kupiłem cały zaczep. I jest okey bo nie opłacało się robić Quote
Recommended Posts